By: malasSZz nSZr

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 23-Apr-2010 02:03 Email | Share | | Bookmark
ratu hati ku..........

23/04/2010

terasa rindu kat ank2
padahal tiap2 hari depan mata malasz
masih mencari2 tarikh yg sesuai nak bwk diorg g holiday.......
malasz bz ngn bola jer skrg nie........

(anak2 nyer dialog)
along zaty : ummi nie x abis2 asyik pj je (pendidikan jasmani)
malasz: x lama lg jer log...(alog) lepas nie x der dah
alog zaty : kenapa bos ummi tu pilih ummi je main netball
malasz : bukan pilih lah syg......mmg ummi yg nak main........
alog zaty : ummi main tu hebat ke? slalu menag ke?? x penat ke??
malasz : penat juga.....nasib je...kdg2 menag....selalu2 menag sikit2 je

bby izza : ummi....ule ader (gula2 ader)
tu ayat pertama bila malasz blik umah @ time husb dtg ambil malasz kat tmpt trng...
bby izza mesti tnyer gula2 dulu.....
ummi : x der la syg........kdi dah ttp.....(xnak bby asyik mkn gula2 jer)
bby izza : ummi........etok ayah eja (esok x yah kerja)
malasz : mana boleh syg.......
bby izza : alar..........ayah eja.........dodok umah.........adik pun dodok umah
( x yah kerja. duduk rumah, adik pun duduk rumah.......)
dan mula la meleret2 cerita bby izza betapa dia nak meyakin kan malasz yg dia
x nak duduk rumah bby sitter @ dgn nenek.......
bby izza : ummi adik nak olah ( adik nak sekolah)
erm nampak nyer lepas nie kena hantar ke taska semula laaaaa

klu nak citer lg kerenah ank2 x cukup kat blog nie........
moga anak2 umi akan terus jadi anak harapan bangsa.......
ummi sayang ank2 ummi.......




Tuesday, 13-Apr-2010 05:26 Email | Share | | Bookmark
netball industry 2010

11/04/2010
komplek belia sukan ayer keroh melaka
830 am ~ 330 pm


salam....
bravo!!!!!
thn nie CTRM hantar 2 team....
TEAM..a tentu nyer JUARA lagi......
TEAM b....percubaan yg baik....
1st time bermain di gelanggang.....
tempat ke4 menjadi pilihan (padahal mmg tu jer yg dpt .....)
















YANG NIE JER TEAM B DAPAT.........
JADIK LAAAA



NOTE : Byk lg picas nak upload tp slow la internet today.....
so pada players2 yg berminat nak tgk picas yg deboooommmmmmmm
sila dtg my ofc bwk pen drive memasing k........
harap la maaf.......

tp esok lusa mgkin ok kot......
malasz buat dr umah je la..........



Tuesday, 6-Apr-2010 01:15 Email | Share | | Bookmark
zoo melaka

04/04/2010
1100am ~200pm
zoo ayer keroh
melaka


hampir 14 thn dah malasz menetap kat melaka
tapi pecah rekod la....
thn nie, tarikh nie baru merasa masuk zoo melaka........
terkejut x.....itu la malasz klu nak kenal...
bukan la kaki jln2 sgt...
nak2 byk sgt haiwan2 yg malasz geli (bukan takot).....
sampaikan along zaty ckp " apa laaa ummi nie.....sumer takottttttttt"
malasz jawab: ""weh bukan takot laaaaaaaa geli....tgk kepala kura2 tu mcm kepala katak jer.....eeeei""

pada alog zaty plak....nie dah kali ke4, dia masuk zoo
x pernah busan anak ummi nie lah.......
suker jer dia tgk haiwan2 tu.......

yg kelakar nyer bby izza nampak jer haiwan berbulu....
sumer dikata nyer kucin.........

tp mmg best laaaaa
layan kerenah ank2.....
tambahan plak kali nie ader 2 org kwn alog zaty yg ikut skalii......
letih berjalan x leh nak ckp laaaaaaa
blik leypak mcd.....depan zoo melaka jer
tp bateri camera dah "kong".....
(nak g tu malasz lupa charges bateri la pulakkkkkkkk )











nx n3.....tunggu kat gelanggang netball plak....
ader TOURNEMANT NETBALL UNDER INDUSTRY MLCA....

jumpa lg


Wednesday, 31-Mar-2010 10:20 Email | Share | | Bookmark
badminton........

20/03/2010....
8000AM ~6000PM
MAKSAK BATU BERENDAM MLCA
INTERNAL TOURNAMENT BADMINTON CTRM 2010


salam semua........
seringkas nyer yg boleh....
klu bleh nak taip mcm sms jer........
just nak up dated xtvt yg betul2 meninggalkan kenangan
pd malasz........
maner x nyer bertahun2 dlm team netball x pernah cedera
thn nie baru internal tournament sampai benjol dahi
bengkak tgn........

dah la x menag
pgkat lain lak yg dapat...........

nasib badan.........
tp luck nyer ttp ader.........
sbb tu dpt lucky draw.......








note: perasan x ...plaster kat dahi n pergelangan tgn yg membengkak.......


note: dah sakit leypak jer la..........


note: barisan star2 badminton CTRM


Friday, 19-Mar-2010 02:14 Email | Share | | Bookmark
jeram toi n9 lagi......n RADIC FC

06/03/2010
SALAM..........
HI..........
MASIH LG DENGAN VIEW DI JERAM TOI, N9
SESIAPER YG BLOM ADER PLAN NAK KE MANA THS WEEK END NIE
BLEH LA TRY TEST KE JERAM TOI NIE
MMG X KAN MENGECEWAKAN
KAT CNI MALASZ VIEW DGN JELAS LG.....
KEINDAHAN & KESERONOKKAN
KESEJUKAN AIR JERAM & KE ENAKKAN BAU DEDAUN RIMBA..........







26/02/2010
MYDIN MITC MLCA
PEKENA RADIX FC
SUPPORT MUSLIM RESTORAN MAKANAN SEGERA




THS WEEK END MALASZ X DPT KEMANA2
COZ ADER CTRM Internal Badminton Match: Double Trouble........
KITER JUMPA LA LEPAS 2 WEEK
TGK KAT MANER PLAK NAK "TERJUN"........


[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net