By: malasSZz nSZr

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 15-Mar-2010 03:50 Email | Share | | Bookmark
alahai ank omak...........jeram toi n9

salam......
hai byk tol dah picas dlm camera yg x bpe canggih ne...
nak up load & dwload pun kena curi2 time
mcm x ckp jer 24 jam sehari tu kan...
btol2 x pandai manage time la malasz nie kan....
nak kutuk lebih2 pon mcm x best gak,
dah nama pon malasz kan..........
kita tgk per yg dah lama tersimpan dlm freezer camera jom.........


bermula ngn cito anak2 omak.......
(anak2 ummi.....)




yang nie dlm perjalanan nak ke jeram toi n9 on 06/03/2010


ahad 14/03/2010....
alog nak jadi star dlm badminton....
sempena sukma kat mlca......



skrg bz ngn netball, badminton & futsall......
sbb tu x bpe sempat nak pegag pc, wat n3 & ym.......
salam sayang tok sumer mbe fp & fb
i luv u alllllll

bg n3 jeram toi n9 tu
masih der lg picas micas ner
tggu nx n3 k
buleh view pueh2
nnti sng u all klu minat nak g
jumpa lagi daaaaaa






Thursday, 11-Mar-2010 05:04 Email | Share | | Bookmark
just married........

16/01/2010, balakong - selangor
ops........siapa plak gerangan perantin kali nie
malasz bukan nak wat iklan baju pantin
pe lg iklan foto shoot........
just nak share mbe maser ilp 2/97 dulu
kat ilp bukit katil melaka.........

ha.........
yg nie paling ditunggu2
anis @ budak milo@ skrg dah jd pengajar kat ilp kucai kl
pada mbe2 ilp 2/97 yg rindu serindu2 nyer @ igt2 tp mcm lupo2 ingt.......
nie la mbe kita yg sememang nyer underground dulu.......

tahniah utk anis & mie.....
semoga kekal hngga akhir hayat.......
(maaf x dpt menghadirkan diri ke majlis korg)








nie la kenagan mbe ilp 2/97
maser nie kursus biro tatanegara kat ulu sepri rembau........



note : cher carik mana malasz?


Thursday, 4-Mar-2010 03:07 Email | Share | | Bookmark
dimankah keadilan?

RENUNG RENUNGKAN LAH..........
SELAMAT BERAMAL......


di suatu petang yg nyaman....sedang saya syok2 tidor terasa ada sesuatu
melompat atas kepala saya

kendian, benda tu bergerak ke badan

rasa cam kena patuk kat perut..... takkan kutu kot?

bila toleh.... rupenyer si ijou, burung tecik yg tuan saya baru beli semlm

saya suruh ijou gi main jauh2, saya xmau kawan ngan dia....lagipun
saya ngantuk giler ni

tapi dia xmau, and masih patuk2 saya

pastu masih nak naik atas bdn saya, berat gak si ijou ni

tak lama kendian, saya dengor dia tgh patuk benda lain lak... rupanye
mengerjakan hp tuan saya

saya pun jerit "Oi!rosak nanti, tuan marah lah".

dia melawan lak tu

masa saya nak luku kepala dia sedas, tuan saya lalu lak

akibatnye saya dihukum tanpa dipanggil utk membela diri


(dlm byk situasi, sedarkah kita.........
adakala nyer kita lebih kurang mcm nie gak )




Tuesday, 2-Mar-2010 07:00 Email | Share | | Bookmark
the winner is............

dan pemenang nyer ialah...............



musim2 paneh yg menyinga nie.......
byk rancangan tergendala siaran nyer...
kesihatan plak harus diutamakan....
anak2 malasz sumer nyer domam2 belako
so x der n3 outdoor kali nie..........

nantilah tggu musim sonata....
baru leh guling2 atas salji plak.........


Thursday, 25-Feb-2010 01:07 Email | Share | | Bookmark
net ball & takraw, internal ctrm

21/02/2010
8.00 am ~ 5.00 pm
KOMPLEK SUKAN & BELIA AYER KEROH MELAKA


kejadian dilaporkan telah berlaku mggu lepas....
kesihatan yg x memberansangkan membuatkan berita
lambat dpt di publish....
(aper punyer slow la.........)




gadis2 pom2 yg mmg selamba........



team yg paling glamer & sporitng.........





keakraban terjalin.......
hilang stress kat opisz kejap



team " MAMAMIA".....malasz.........



lepas nie kita tgk team maner plak yg menag...........


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net