My name: malasSZz nSZr
My Fotopage: http://izzatijafni.fotopages.com/
About me: dekat padamu...........
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Abdul Razak
Latest entry:BB Beside bride
View this Fotopage entry
Nurin Makeover Professional Makeup Artist
Latest entry:PROMOSI BUSANA PENGANTIN..
SALAM.. PLZ LIKE https://www.facebook.com/ButikNurinMakeoverWeddingKualaLumpur?ref=hl View this Fotopage entry
gebang akarkita
Latest entry:test
View this Fotopage entry
Jasmeen HomeDelight
Kek Marble Karamel Sumber : sue-hasue.blogspot.com Bahan-bahan : Loyang 22cm/25cm (mkcik guna loyang 9in) (A)-Gula Hangus 2 sudu besar gula (utk gula hangus) *tabur gula dlm loyang n masak atas api perlahan..biar gula hancur dan warna tukar jadi perang) Ketepikan dulu (gula tersebut akan mengeras & berbunyi macam kaca pecah gitu) (B) - Bahagian Atas 1 cawan susu cair 1 cawan susu pekat manis 1 sudu teh esen vanila 3 bj kuning telur 2 biji telur (putih & kuning) (C) - Lapisan... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Mr Amin
Latest entry:Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing
Tip & Teknik Pembetulan Dalam Posing(Cikgu Adhadi) Adalah sangat penting untuk kita memahami yang kebanyakan orang melihat diri mereka sangat berlainan dari rupa mereka yang sebenar. Tanpa mereka sedari, mereka merasakan diri mereka terlalu rendah, terlalu gemuk, atau hidung mereka tidak mancung, atau membayangkan mereka terlebih menarik berbanding rupa yang sebenar. Jurufoto perlu memahami perkara ini dan mampu menjadikan idea potret satu kenyataan untuk client mereka. Antara proses yang perlu... View this Fotopage entry
dukiaidah fotopages
Assalammualaikum View this Fotopage entry
siti hajar suratman
Latest entry:Jualan Tshirt Xfotopages
UNTUK SESAPA YANG BERMINAT UNTUK MEMBELI T SHIRT KHAS GROUP XFOTOPAGES BOLEH JOIN GROUP XFOTOPAGES DI http://www.facebook.com/groups/xfotopages Pre Order Warna:Hitam Saiz:XS, S, M, L, XL = RM25 XXL = RM27.00 XXXL = RM29.00 XXXXL = RM31.00 XXXXXL = RM33.00 View this Fotopage entry
Tshirt Geng Xfotopages
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
Layman Garderner
Latest entry:Bunga Lama Retro
Rasa2 mcm ni pokok bunga yang tumbuh dalam semak zaman dulu2... View this Fotopage entry
MUM NuRIMAH ISHARA Hj Abd Karim
Latest entry:gambar2 kemeriahan raya kat kg
View this Fotopage entry
Siti Azlina Abdul Aziz
Latest entry:ALOHA I'M BACK
Aloha...I'm back.... ;-) Korang nak tahu kenapa aku kembali ke sini...sebabnya my good friend dah pulang dan sedang mengaktifkan dirinya semula di sini siapa??? Fazzarinna...korang boleh layan FP baru nya nanti... ini addressnya http://cintamerahjambu.fotopages.com ... So korang nanti jangan la segan2 singgah FP sahabat aku ni yer... Aku memang rindu sangat2 dengan FP. Sebab mula2 aku berjinak di alam cyber ni adalah melalui FP, kemudian aku beralih ke blog dan kini bzz dengan FB atau "muka buku... View this Fotopage entry
zulkifli ishak
Latest entry:Kelicap leher merah
Jom makan pisang “ Honey, you take the left, i take the right” Red-throated Sunbird ( Anthreptes rhodolaema ) This Red-throated Sunbirds usually be seen along the forest edge, flitting about in the canopy and feeding amongst the flowers of some forest trees. Rarely does it being seen feeds in low flowering shrubs and therefore does not compete with other Nectarines frequenting the ground storey of the forest. But in this case, the species can’t overcome the temptation to get to the lower ground... View this Fotopage entry
Siti Hawa Mohamad
Latest entry:jonggok FP 2012
Lamo boto tk jonggok- ado lai tak kengkawan lamo- sumo eea dah pindah umah ke FB ado sorang yo abang kito yang masih duk umah lamo- PI- kekadang teraso yo rindu.... View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
sue eddy
Latest entry:BELOVED FAMILY TICKER...
FOR THE LATEST ENTRY ..........SCROLLLL DOWNNNNNNN PLZZZZZZZZZZZ...!! View this Fotopage entry
farah farha fauzana
Latest entry:ENTRY KHAS..SILA LIHAT ENTRY BARU DI BWH ENTRY NI KEY..TQ!
Biz suka suki & main2ku....utk makluman, ni bkn MLM (Multi Level Marketing) ye ; http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite(B'White) keluaran sykt InHealth Beauty (M) Sdn Bhd & http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara(Jamu Mak Dara (Serbuk@Kapsul)) keluaran syarikat Jamu Mak Dara Sdn Bhd. http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Bwhite() http://keanggunanwanita.blogspot.com/search/label/Jamu%20Mak%20Dara() http://keanggunanwanita.blogspot.com/sea... View this Fotopage entry
An Ai
Latest entry:My Balloon Collections
Ni lah hobi terbaru ku...hehehe leh tak jadi clown :-D View this Fotopage entry
Cat
nor marlida
Latest entry:BIHUN SUP UTARA KITA KEMBALI
Boleh contact 016-3571159 @ 019-9543616 View this Fotopage entry
cho zila
Latest entry:Fotopages Kembali
Dengar khabar fotopages kembali... terus menjenguk ke sini... Oh la la la... dah ada rupanya... View this Fotopage entry
thabit ahmad
Latest entry:Mahabbah Cinta di Teluk Senangin
Bila semua kerinduan bersatu.... semua rasa seolah menjadi satu... View this Fotopage entry
rindu
wAtIE ArIn
Latest entry:Singapore ~ Day 3
ASSALAMUALAIKUM.... Melapangkan diri untuk update perjalanan kami pada hari yg ke-3...ingat2 lupa dah pun ha apa yg berlaku pada hari tu... panduan hanya gambar ni ajer lah... hehhee.. tu la kan..lain kali jgn suka peram2 gambar kan...hahaha Pagi tu kami mulakan dengan sarapan kat salah sebuah restoran berdekatan dengan tempat penginapan kami.... sebuah restoran nasi padang... SABAR MENANTI.... sampai satu hari tu kami semua memang kena sabar menanti.... sumer kena tunggu lama... makan...air...bas...d... View this Fotopage entry
drama sebabak...hehe
WaWa Peace
Latest entry:Jemputan
Salam semua...mmg dah lama sgt wa tinggalkan fp ni...wa skang dah pindah umah baru kat blog. ni blog wa http://chentashayang.blogspot.com Masih blum lambat sgt lg wa nak ucap selamat tahun baru buat semua kengkawan. Dikesempatan ni juga wa nak menjemput semua kwn2 fp tuk dtg ke Majlis Resepsi wa. Sila rujuk kad yer..lau agak2 xsure jalan mana..just call tau View this Fotopage entry
aishah zain
Dah lama tak ber fp... View this Fotopage entry
noorss noors
Latest entry:Lama nyer tak kesini
Lama tak ke blog ni. aku sebenar nya lupa password..tu yang tak update sampai ke ari ni.. Cari punya cari.. dan cuba banyak kali baru dapat. pic ke Langkawi nak tempek kat sini... :-> LOL Kami tinggal 5 hari di TM Resot yang terletak di pantai Chenang. Fist time sewa disini Apartment ada 2 bilik , hall dan kitchen yang besar. Cantik dari TM Resort yang pernah kami sewa. Tm Resort ni berdekat tepi pantai dan jati tempat bot bot yang nak pergi ke pulau pulau seperti Dayang Bunting, dan pulau y... View this Fotopage entry
SopitKotam Bungo
Latest entry:Cuti-Cuti Malaysia...26/11/2010 - 28/11/2010
Destinasi : Langkawi Hari Pertamo (26/11/2010) Alhamdulillah, tercapai gak cito-cito nak naik kapal teghobang ngan pasangan Sopit. Destinasi kami, yang dah lamo di idam-idam kan tu..tontulah Langkawi. Walaupun orang kato Langkawi tu kocik, sehari pun dah boleh abih round, tapi tak macam tu pulak Sopit ghaso, banyak tompek yang Sopit tak dapek poei :-S ..tapi takpo..adolah alasan untuk poei lagi nnt.. :-D View this Fotopage entry
kotam black pepper
azura fp
Latest entry:MY RIGHT EYE (KATARAK) 1ST JULY 2010
Salam untuk semua, pd kengkawan dan juga silent reader....harap semuanya sihat sejahtera lah yea Hmmm.......masih ada lagi ke yg menjengah FP ku ne?!.....hehehehe, almaklumlah dah berkurun FP ku ne tak berupdate....berhabuk bagai dah...sure ramai yg dah bosan menjengah kan... sorry kengkawan.... Dah lama tak mengarang ayat di FP ne...rasa janggal lak.... :-) Nak mula macam mana yea???.......adoi3x....idea dtg lah!!..huhuhu this n3 special sikit & feel sad sikit....napa yea?...coz, this time... View this Fotopage entry
Sha Za
Latest entry:Edisi Kuih Raya Part 1 & Makan-makan Aidilfitri
Memandangkan Syawal dah hampir sampai ke penghujungnya, maka Sis buat cepat-cepat entry ni…pasal nanti kalau cerita lepas raya, tak la seseronok bercerita dalam musim raya. Kali ni Sis nak bercerita bab kuih raya….. Kalau rumah orang lain, kuih raya teratur saja atas meja di pagi raya, rumah Sis lain ceritanya…Dah 2 tahun macam ni...Tahun lepas hubby Sis dah merungut, bukan apa, kesian kat budak-budak. Tahun ni pun masalah yang sama, bukan kerana perancangan masa tak betul, sebaliknya ada masalah... View this Fotopage entry
Tuah Hanani
Latest entry:Fall for you
View this Fotopage entry
rafidah shariff
Latest entry:SeLaMat Hari RAYa AidiLFiTri 1431h
kad raya untuk korang... selamat hari raya... maaf zahir n batin... ampun n maaf kalau ade tersilap kata... terkeji, terumpat terkasar masa komen... terkutuk time post entry... aku n abgnakkal mintak maaf... semoga persahabatan kita...kekal n kukuh hga akhr hayat pesanan buat korang.. berhati-hati di jalanraya n meja raya... ingat lah harapan n tanggungjawab korang pada yang tersayang... SELAMAT HARI RAYA...... pssttt :: kalau sudi... gantung la kad raya ni kat rumah korangg... View this Fotopage entry
Hanizalia Jamil
View this Fotopage latest entry
norhafiza mohammad
Latest entry:salam ramadhan al mubarak
salam ramadhan al mubarak :-) lama tak update kat FP ni,sibuk sikit la bulan puasa nih & susah sikit la kita nak masuk FP,kita pun tak tau kenapa,tetapi selalu 'hang' tiap kali masuk FP...hrrrmmmmm napa eh?? $-) $-) $-) $-) berpuasa tahun nih agak mencabar lar skit,sebab masa berpuasa panjang, subuh masuk pukul 4pagi & berbuka pukul 8.40malam huiiihhhh jenuh nak tunggu ;-) ;-) cumanya kat sni walaupun waktu berpuasa panjang tapi cuaca kat sni yang sejuk berangin,takda la kita rasa letih sangat :... View this Fotopage entry
HePi FaMiLy aLwAyS
Latest entry:Posink kat Taman Tasik Taiping -17/11/2010
Assalamualaikum... Tanggal 17hb December * PEMBETULAN:- bukan December, tp November 2010, (mintak maap... ) hihi :P bersamaan 10 Zulhijjah 1431, (Raya Haji).. Aku balik kampung ngan kinah and haikal... Asben aku tak dapat balik,,,, sebab ada tugas penting kat tempat keje.. Hakimi pun tak balik.. sebab pesan cikgu.. nak bahagi2 kan buku teks tahun 5 on that day... so.. walau pun terasa berat hati nak tinggalkan kimi kat KL.. and aku lak balik kampung ngan kinah and haikal je.. terpaksa gak aku ... View this Fotopage entry
ni dok main game..
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
salleharon sniper jr
Latest entry:Taman Burung KL
ahad lepas melepas lelah dan stress di Taman Burung berteman senapang kontot mengendap menatap dan mengabadikan indah ciptaan Allah.... View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
PERMATA HATIKU
Latest entry:ASSALAMMUALAIKUM
SERBA SEDIKIT TENTANG DIRIKU= NAMA SAMARAN:AZA,SHAZA,PAH TARIKH LAHIR:24 DEC 1981 NAMA SUAMI:AZHAR B OMAR TARIKH NIKAH:24 DEC 2004 PEKERJAAN:SURIRUMAH TANGGA MENETAP:SEREMBAN, NEGERI 9 ASAL:JOHOR MAMA KEPADA: http://www.baby-gaga.com/() http://www.baby-gaga.com/() http://www.baby-gaga.com/() EMAIL:azani_mama@yahoo.com.my FP BIZZ:http://shaza7205.fotopages.com(shaza) BLOG:http://manja-kusayang.blogspot.com(manjaku) BLOG BIZZ:http://shazagshops.blogspot.com(Gshops) ... View this Fotopage entry
Liyana Hood
Latest entry:My New Bussiness...ONEDROP PERFUMES...
Salam semua kengkawan... :-D Ni adalah business terbaru Liyana... :-> Perfume ni boleh diguna semasa solat, tiada campuran alkohol & air... ;-) Satu kotak mengandungi 8 botol perfume yg berlain jenis bau... :satisfied_nod: Semuanye wangi2 belaka... :groucho: Sesiapa yg berminat blhlah menghubungi Liyana ditalian yg tertera diatas... :weee: Untuk entry yg terkini, sila lihat dibawah... View this Fotopage entry
ieder immi
Latest entry:ABASSA ENT - laman baru
CAWANGAN BARU KAMI TELAH DIBUKA .... SILALAH BERKUNJUNG BUAT SEMUA TEMAN - TEMAN FP YANG INGIN MENGETAHUI DAN MELIHAT HASIL KERJA TANGAN TERBARU MY HUBBY .. SILALAH KE BLOG KAMI DI http://ironwork-abassa.blogspot.com @ EMAIL JER KALAU MALU-MALU .... di iedaimmi@yahoo.com.my DAN KEPADA SEMUA PELANGGAN2 YG DIHORMATI SEKALIAN , KAMI AMAT BERBESAR HATI INGIN MEMAKLUMKAN BAHAWA KAMI TELAH MEMBUKA CAWANGAN PERTAMA KAMI DI KUANTAN DAN IANYA AKAN BEROPERASI SEPENUHNYA PADA 16 JUN 2009 INI . TERIMA KASI... View this Fotopage entry
myram photography
Latest entry:Majlis Perkahwinan Syasya dan Zaaki
Majlis perkahwinan Syasya dan Zaaki pada 27 November 2010 bersamaan dengan 20 Zulhijjah 1431 H di Taman Rasah Jaya, Seremban. View this Fotopage entry
ita Razif
Latest entry:HAPPY 33RD BESDAY PAPA
Assalamualaikum..tak tau la ada org singgah fp aku ni lg ke tak..hahaha..tiba2 terasa nak update something kt sini.. firstly..nak ucapkan trima kasih pada sapa2 yg masih x jemu tinggalkan jejakkt fp aku nie..TQVM..terharu sgt sbb masih ada yg sudi singgah.. terutamanya pada my lovely besen & kak madihaa..sori sgt2 sbb dah lama x melawat fp korang.. lama btoi rasanya tak bercerita kat sini..rasanya dah hampir setahun.. lupa daratan btul..hahaha..biaq la ada org tgk ka..x dak ka..aku tetap nak... View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
AZUERIENA NORASH
Latest entry:PROMOSI ATZ HOMESTAY JERTEH,BESUT,TERENGGANU
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) RM 250.00 SAHAJA UNTUK SEMALAMAN ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) LOKASI:- KAMPUNG TOK RAJA,JERTEH,BESUT,T'GANU ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ******************************************************************* Bilik No.1 Master Bedroom ( Berhawa Dingin ) DiLengkapi Dengan Bilik Air.. 1 Katil Bersaiz " King " ********************************** Bilik No.2 ( Berhawa Dingin ) 1 Katil Bersaiz " Queen " ***************************... View this Fotopage entry
Iezah Azizam
Latest entry:Trajedi World Cup 2010
Salam Sayang buat semua sahabat... hmmm agak lama aku x menjengah FP ni... sepanjang tu macam2 hal yang terjadi & menimpa kami sekeluarga... rindunya aku nak mengarang balik walaupun FP ni utk picas je sebenonye tp aku x kira aku nak berceloteh jugak... ;-) Bulan Jun & Julai 2010, di tengah2 kerancakan World CUP 2010 (WC), famili aku aku ditimpa bencana... trajedi yang x kan kami sekeluarga lupakan.... kenangan hitam yang meninggalkan kesan mendalam terutamanya utk mak aku.... 26 Jun 2010 - Sabtu... View this Fotopage entry
Irna Wanira Musliman
Latest entry:^^ Putih...
suatu tengah hari di PeeDee :-> :-> :-> ... kat tepi longkang yg tak cun :P :P :P ... ade jugak bunga yg cun :flowers: :flowers: :flowers: ... bunga nama apa x tau la pulak :-D :-D :-D ... sib baik ade 3-4 shot yg kire ok ler jugak $-) $-) $-)... leh ler wat modal aku nak hapdet :satisfied_nod: :satisfied_nod: :satisfied_nod: ... ekekeee... “Tidaklah seseorang muslim ditimpa keletihan, penyakit, kesusahan, kesedihan, gangguan, kegundah-gulanan hingga duri yang menusuk... View this Fotopage entry
Sweet Treats
Latest entry:ADVERTISEMENT
CUPCAKES PROMOTION BY SWEET TREATS http://s05.flagcounter.com/more/CqIt() since 29.08.2009 http://www.facebook.com/pages/Klang-Malaysia/Sweet-Treats-dCupcakes-Haus/301411815453() http://cupcakeshaus.blogspot.com( ) !!! TO COMMENT FOR THE NEW ENTRY, PLEASE SCROLL DOWN !!! View this Fotopage entry
NorAsmah Isahak
P JALAN2 KAT MELAKA... FIRST TIME AS SAMPAI MELAKA , SERONOK RUPANYA MELAKA NI.. BANYAK TEMPAT2 SEJARAH... INSYAALLAH KALU ADA REZEKI AS AKAN SAMPAI LAGI MELAKA... TAK SEMPAT AS NAK PERGI BANYAK TEMPAT, SBB ABAH AS TETIBA JER DISERANG SAKIT JANTUNG... KENA LA TAHAN WAD 3 HARI 2 MALAM.... ABAH DISERANG SAKIT JANTUNG, KENA TINGGAL KAT HOSPITAL BESAR MELAKA 3 HARI 2 MALAM.... View this Fotopage entry
Miss Creativecake
Latest entry:SELAMAT MENYAMBUT MA'AL HIJRAH 1431H...........
Assalammu'alaikum waramatuhllahi wabarakahtu Kepada Semua Yang Dirahmati Allah ” Sempena Ma’al Hijrah 1431H, marilah kita bersama-sama momohon kepada Allah agar umur kita, amal ibadat kita, rezeki kita, hidup dan mati kita sentiasa dalam peliharaan-NYA dan memohon agar kita dijadikan sebagai insan yang bertaqwa dan soleh. Amin.” Doa Akhir Tahun Doa Akhir Tahun dibaca 3 kali pada akhir waktu ‘Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah. Sesiapa yang membaca doa ini... View this Fotopage entry
wawanisolehah
Latest entry:Apdet jugak...entry rojak
Geng-geng fp semua, akak mintak maaf bebanyak sebab merugikan masa korang-korang yang dtg jenguk tapi dok tengok entry basi..mcm la ramai sgt yg jenguk fp akak ni :lol_crash: perahsan lebih LOL . Untuk tidak melengahkan masa akak pamerkan gambar2 yag sekian lama terperuk dalam enpon NOrKIAh.Terima kasih kepada cik NOrKIAh. :flowers: Nota kakitangan : kamera rosak LAGI, LAGI & LAGI, pasal tu pakai khidmat hp cabuk jer Gambar terbaru tiga dara pingitan ku................Wawa, makin jelita,,melampau b... View this Fotopage entry
man Photostudio
Latest entry:PERUBAHAN TEMPAT
Pada kawan2 semua Minta Maaf la sebab aku sekarang sikit sibuk menguruskan Blog aku...so pada kawan2 semua kalau sudi meh la joint Blog aku.ini alamatnya http://man-photostudio.blogspot.com View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
wani hafiz
Latest entry:kazenku masuk pertandingan memasak rendang
jumaat lalu,kazen ku telah masuk pertandingan memasak rendang raya...tempat pertandingan tersgt dekat ngan umah...so pegi la kami 3 beranak nak bagi semangat la konon.... mak aku selaku juri tetap...hihihi..pot..pet..pot..pet...je... View this Fotopage entry
LITTLE MAMA
Lama sungguh tak bercuti...Kali ni nak update cite masa kami berada dipuncak genting higlands...Sungguh nyaman,sejuk...Percutian kali ni telah ditaja oleh mysister.... Hik..hik..hik... Milions thanks to her...Lepas ni kalau dapat doyan runtuh,jangan lupa taja lagi yea... Kite gi bandung plak...So tak nak citer betapa gumbiranyer kami sebab kalau tengok gambar pun dah tau betapa gumbiranyer kami berada dipuncak sana..Dah nama pun kota keriangan kan... hehehehehe So enjoy the pictures... ... View this Fotopage entry
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
he himself
Latest entry:BERJAYA TIME SQUARE
View this Fotopage entry
amy roza
Latest entry:SALAM...
Salam..lama sungguh rasanye xupdate dlm FP nie..skg sibuk layan FACEBOOK je pulak..rasa seronok pulak sbb bole chatting..main game..upload gambar n mcm2 la lg..jomla kite sama2 join FACEBOOK nie..dh ramai geng2 FP yg join FACEBOOK (FB) nie.. salam n best regards... AMELIA AMINUDDIN rozamy2411@yahoo.com View this Fotopage entry
CintaHati Izzati
Latest entry:Kek lagi..
sabtu lepas aku sambung lagi kelas men'deco' kek dengan 2 orang lagi member. Rupanya bukan mudah nak deco kek ni. memang memerlukan kesabaran. seharian deco kek ni, memang penat... tapi yang pasti minat ini menjadi semakin seronok. Puas hati bila dah dapat lihat hasilnya. ni la 2 biji kek yg di deco sepanjang hari..huhhhhh...penat giler... special request...kakak pesan suruh tulis nama dia pada kek **kualiti gambar kurang memuaskan..guna handphone je View this Fotopage entry
Anggerik Rimba
KEPADA SAHABAT-SAHABATKU DAN ANDA SEMUA YANG SUDI MELAWAT FOTOPAGES SAYA, UNTUK MELIHAT ENTRY TERBARU SILA SCROLL KEBAWAH YE....TQ.;-) ;-) ;-) Kepada sesiapa yg berkenan dgn slideshow kat atas tu, leh la lawat FP madam ctone http://madamct.fotopages.com/?&page=1, kat sana ada tutorial utk wat slideshow tu.....selamat mencuba........... Kepada sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan, anda boleh hubungi saya di: Jamilah binti Mohd sharif, No 137, Kampung Petani, Mk Guar Kepayang, 06... View this Fotopage entry
Anuar Mahadzir
Latest entry:Pakej ke Bukit Tinggi, Indonesia
View this Fotopage entry
D rase Enterprise
CLASS BASIC HANDS ON CUPCAKE Kini, syu ada menganjurkan class cupcake. Kepada sesiapa yang berminat boleh bagi detail by sms. Yuran : RM 150.00 Class akan diadakan pada setiap hari Sabtu sahaja dari jam 2.00pm - 7.00pm Tempat : Dirumah syu sendiri, seperti di alamat di atas. Apa yang akan anda dapat? - 16 pcs cupcake hasil tangan anda dengan bantuan teknik2 yang akan syu beri. - percuma 4 nozzle, 1 spatula - percuma 3 resepi (chocolate, vanilla, orange) Ape tunggu lagi? Jom kita bermain... View this Fotopage entry
lord sauk
Latest entry:Heli Trip
Salam semua to all my fwen... Mahapkan patik sebab dh lama tak update...patik punye Adobe problem so takleh nak edit pic... Oleh yang demikian, entry kali ni semua raw pic... Pengembaraan kita kali ini ialah ke Kg. Lingkabungan, Kota Marudu untuk menjalankan aktiviti kawalan dan kajian penyakit. Perkampungan ini terletak 2200 meter dari aras laut...sejuk wo cam Cameron.... Disebabkan perkampungan itu jauh kedalam pendalaman maka kami terpaksa menaiki Helikopter untuk ke kampung tersebut... Jom kita... View this Fotopage entry
sinchan d great
Latest entry:Kimi & Fara @ Rawang
View this Fotopage entry
hihihihi
Tutie Dahlia Tajuddin
Latest entry:Sweet N Sour
I like to eat this. This is what I like to eat. Haha.... dah lama tak update fotopages ini. Hehe... Sekian, terima kasih kerana sudi menjenguk :) HIRE ME TO CAPTURE YOUR MOMENTS TUT Hobbyist and Freelance Photographer Website : http://tutcute.fotopages.com E-Mail : melompati@yahoo.com YM! ID : melompati Cell : 012-6294762 View this Fotopage entry
Mari Konvo!
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
sygsal selalu
SALAM SAHABATKU SEMUA...... ANDA SEMUA DIJEMPUT KE MEDAN SELERA SAL...SEKALI MAKAN PASTI NAK LAGI...HE HE HE..... DENGAN RASMI NYA......MEREKA-MEREKA INI ADALAH SAHABAT DI ALAM MAYAKU..... SCROLL UNTUK MELAYAN ENTRY-ENTRY YANG BARU...... View this Fotopage entry
SOuLha CaiRo
Latest entry:JUMPA ANDA SEMULA DI SANE...
Salam Buat Semua..Mohon kemaafan sekian lama tak up-date kt sini..mama sofwat rasa terharu sangat sebab ramai lagi yang setia mengunjung ke fp mama sofwat tapi N3nya masih sunyi..bukan saja tumbuh lalang,bersawang,ntah-ntah hantu pun ada hahaha.. Bila tengok statitik wah pengunjungnya setiap hari ratusan orng ,ada yang beremail minta diupdate inginkan cerita segar dari mama sofwat..wah macam glamour ler plak..tapi gitulah kan kalau saper2 yang masih setia beFP macam akak MADIHA.MAMASYA..MAMAFAMI..Kak RU... View this Fotopage entry
SHAHROSE PESHAWAR
Latest entry:TERATAI76 .... ^_^
* http://www.youtube.com/watch?v=uji0tm9W7wQ View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
srs feqah
Latest entry:KUDAT Sabah
Assalamualaikum & salam 1 Malaysia.. WHEN THERE'S A WILL THERE'S A WAY Di mana ada kemahuan di situ ada jalan. Lebih kurang macam 'Hendak 100 daya tak hendak 1000 dalih'. Kalau kita mahukan sesuatu sudah tentu ada cara, tapi jangan pula malas berusaha. Kalau sendiri malas, itu sengaja cari nahas............... UPDATE 2011 Fuuhh..5 bulan tak update..Tengok macam dah sunyi je fp ni, tu yang maleh nak update. Tapi sayang la pula tak dapat nak tulis kenangan & coretan 2011. Kalau FB tu setakat update st... View this Fotopage entry
arif aiman
Latest entry:PHOTO COLLAGE
Paint Shop Pro XI ~ Tutorial COMBINE PHOTOS TO CREATE A PHOTO COLLAGE ------------> Task 1: Open File 1. ExecutePaint Shop Pro XI 2. Open the images by using (File --> Open) or click on the “open” icon on the toolbar or press key. The “open” dialog box as Figure 1 below will appear. Figure 1: Open File 3. Select the file(s) you want to open and click the “open” button or press key. 4. All your selected image(s) will be opened on the workspace. ... View this Fotopage entry
Rina Khan
Latest entry:Al Alim
View this Fotopage entry
SoN GoKu SiHeNSeM
At Thahirrah Karmila > 1 tahun < 2 tahun ngam2 setahun je tau jalan masa ni dh dkt 2 thn ni kt Taman Seribu Bunga dari kecik mmg kuat nangis budak ni nangis je bergaya kt dlm kereta curi cermin mata kt giant....tp letak semula main ngan getah lepas selebrate birthday dengan bear kt bilik :-D View this Fotopage entry
fazira hani
Latest entry:OpeN HouSe 09
View this Fotopage entry
Little One Store
Latest entry:We have moved
our new online store http://little1store.blogspot.com/ 8-) See you there! View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016